Waar wij nu aan werken

Generiek | Klaar voor de board? 

Wij zetten momenteel de laatste stappen in de ontwikkeling van een simulatietool voor de voorbereiding van nieuw toetredende boardleden. Deze simulatie, op basis van het eigen DEBS platform combineert digitale met fysieke elementen en daagt deelnemers maximaal uit.

Generiek | Digital Immersion programma

InContext bouwt een online digital immersion programma voor senior leiders van één van de grootste concerns ter wereld. Dit baanbrekende programma met focus op big data en robotica zal voor ongeveer 7000 leiders wereldwijd draaien. 

Techniek/handel | Leiderschapsontwikkeling 

Voor een vooraanstaande Nederlandse technische handelsonderneming begeleidt InContext een internationaal programma voor de ontwikkeling van leiders. Dit programma is nauw verbonden aan de business, wordt continu vernieuwd en levert meetbare positieve impact op de business. 

Telecom | Leiderschapsontwikkeling

Binnenkort starten ruim 200 high potentials van een in Nederland gevestigde telecom organisatie aan een leiderschapsprogramma van iets meer dan een jaar. Het programma biedt waarde op 3 niveaus: voor het individu, voor de groep en voor de organisatie als geheel. De deelnemers worden gericht begeleidt op het creëren van impact in de organisatie. Het door InContext bedachte concept zal in co-creatie met de business in co-facilitatie tot uitvoering komen.

Consultancy | Onboarding 

InContext ontwerpt een spectaculair, waarde gedreven en diep persoonlijk onboarding traject voor één van de meest bekende adviesbureaus ter wereld. Binnen de komende jaren zullen duizenden nieuwe medewerkers op deze wijze in de organisatie worden verwelkomd en ingewerkt.

Pharma | Strategie ontwikkeling en communicatie

Een strategieteam begeleidt de ontwikkeling en communicatie van een wereldwijde strategie op het vlak van IT en ERP voor één van de grootste pharmabedrijven ter wereld. 

High Tech | Visie, strategie en business plannen

Een strategieteam begeleidt de ontwikkeling van visie, strategie en business plannen voor een wereldwijde marktleider in dataconnectiviteit. Innovatiekracht en klantfocus staan hierin centraal. 

High Tech |  Groei en schaalbaarheid

InContext begeleidt de integrale professionalisering van een snelgroeiend techbedrijf met een Europese footprint: visie, strategie, organisatie-ontwikkeling, cultuur en leiderschap. Het traject is gericht op behoud van de groei en vergroten van schaalbaarheid.

Pharma | Lean Clinical Trials

Wij werken aan een state-of-the-art strategische simulatietool om pharmabedrijven te helpen om hun Clinical Trials effectiever en efficiënter te ontwerpen. Experts oefenen de vereiste kennis, skills en afstemming om succesvolle trials tegen minimale resources te ontwerpen. En dat in een realistische, high tech gesimuleerde omgeving.

High Tech | De zachte factoren die de harde cijfers bepalen

Wij ontwerpen een onderzoek voor een internationaal werkende corporate om de factoren te bepalen die van invloed zijn op het al dan niet handelen in lijn met de corporate strategie. Het gaat hier om het feitelijk en datagedreven vaststellen van de zachte factoren die invloed hebben op de harde cijfers.

Finance | Agile werken

Een InContext Squad bouwt een grootschalige meerdaagse leerervaring voor een financiële instelling om te helpen bij de organisatiebrede adoptie van Agile. Duizenden mensen moeten in korte tijd voorbereid en geïnspireerd worden om met deze nieuwe werkwijze succesvol toe te passen.

Generiek | Kernwaarden implementatie

InContext legt de laatste hand aan een algemeen inzetbaar online tool voor de organisatiebrede implementatie van kernwaarden. Deelnemers leren de kernwaarden verbinden aan dagelijkse voorvallen en uitdagingen. Ze leren de effecten herkennen van hun keuzes en hoe deze bijdragen aan het succes van de organisatie.

Industrie | Breed inzetbare company simulation

Na een succesvolle oplevering van een supply chain simulatie voor een internationale fabrikant, ontwikkelen wij momenteel deze simulatie door tot een breed inzetbare company simulation, waarbij alle functies van het bedrijf naar gelang de doelgroep in groter of kleiner detail gespeeld kan worden.

High Tech | Klantgerichtheid vanuit zelfbewustzijn voor teams wereldwijd

InContext teams voeren momenteel een grootschalig ontwikkeltraject uit voor een wereldspeler in high-tech. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van customer facing teams in een multiculturele en bijzonder uitdagende context. De teams leren aan de hand van Facet5 vanuit persoonlijke kwaliteiten beter samen te werken, waardoor merkbaar en meetbaar positieve impact ontstaat op de performance en klantbeleving.

Generiek | Learning agility assessment

InContext voert momenteel een eerste grootschalige online assessment uit voor het bepalen van de learning agility van een groep senior leaders. Dit assessment omvat alle factoren die van invloed zijn om de flexibiliteit en aanpassingsvermogen van leiders.

Generiek | Team Flow Index

Dit is een nieuwe ontwikkeling waarbij teams vergeleken worden met succesfactoren die gerelateerd zijn aan de rol van het team en de business waarin het opereert. Deze tool is het resultaat van jarenlang onderzoek, sterk vernieuwend, interactief en geeft teams in korte tijd een kraakhelder plaatje van sterkten en ontwikkelgebieden. Meer over Team Flow Index.