STANLEY WYLENZEK

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48

Over mij

Mijn drive is om organisaties en teams voortdurend uit te dagen en hen naar een hoger niveau te tillen. Dit is de belangrijkste reden waarom ik bij InContext als strategy en change consultant werk. Ik geloof dat je het meeste leert wanneer het moeilijk wordt en je wordt geconfronteerd met je eigen grenzen en met die van de organisatie. Dat is het speelveld waar ik mij graag in begeef en in manoeuvreer.

Wanneer ik met leiderschap teams werk start ik altijd met de vraag of men open staat voor de externe wereld en haar medewerkers, of dat men denkt alles zelf te weten. Zolang een groep bereid is om te bewegen, bij te dragen en samen te werken, ben ik er voor ze om ze te begeleiden en verder te helpen. Bijvoorbeeld door middel van het uitdiepen van een strategisch vraagstuk, het ontwikkelen van een businessplan of het begeleiden van een verandertraject.

De rollen waar ik het beste tot mijn recht kom zijn die van challenger en coach. Binnen InContext krijg ik de ruimte om te werken met enthousiaste en gedreven nationale en internationale klanten, consultancy teams, coaches en partners die openstaan voor verandering.


Achtergrond

  • Certifications/trained in: Culture Transformation Tools (Barrett), OD certified professional (Institute of Organizational Development), professional coach EQA practitioner (ICM), Organizational Health Index (McKinsey), facilitation and presentation skills (Accenture)
  • MSc Business Administration – Change Management and currently part of Advisory Board (Groningen)

Ervaring

ABB, ABN AMRO, Accenture, Aegon, ASML, Boskalis, Danone, Eurail.com, Equinix, GSK, ING, Novartis, PON, Roche, RBS, Shell

Ik heb gewerkt (in partnerschap) met consultants van: Bain, Bersin/Deloitte, CEB, McKinsey, Nexum