BUSINESS GAMES

Zero boredom, maximum impact

Business games zijn de meest directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergaren. Zij faciliteren een intense dialoog over kernthema’s als visie & strategie, kernwaarden, teamwork, cultuur, integriteit en diversiteit.

Onze business games werken motiverend, geven energie en vormen een blijvende (team)ervaring. Door gebruik te maken van herkenbare situaties is een game altijd relevant; deelnemers kunnen hun ervaringen direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ze krijgen de kans zichzelf uit te dagen, te experimenteren met ander gedrag en de gevolgen daarvan  voor zichzelf, hun team en de organisatie te ervaren.

Meer weten over onze business games? 

Neem contact op

Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Quadrality

Met behulp van het Quadrality platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving.

Meer 

Ixplora

Een online tool die je in kunt zetten om jouw medewerkers te leren wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn.

Meer 

DEBS

DEBS is een online platform waarin medewerkers aan de slag gaan met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen.

Meer 

 width=

Daag ons uit!

Een business game biedt medewerkers nieuwe kennis, inzichten en bewustzijn. We gaan graag met je in gesprek om jouw uitdagingen te vertalen naar een passende game.

Neem contact op

Waar kan jij direct mee aan de slag?

LinkXs

Samenwerking, persoonlijk leiderschap & communicatie

LinkXs is een kant en klaar spel dat direct kan worden ingezet. Het draait in het spel om vaardigheden en houding, niet om kennis.

Meer informatie

Cases

KPMG – Align

In co-creatie met KPMG hebben we een onboarding programma ontworpen. In dit programma speelt het spel Align, ondersteund door het Quadrality platform, een belangrijke rol.

Meer 

Novartis – DEBS

DEBS is door Novartis ingezet om CHRO’s aan de slag te laten gaan met hun nieuwe rol binnen de organisatie. In de leeromgeving ervaren zij de effecten van keuzes op hun persoonlijke en teamresultaten.

Meer 

“Ik vond de energie en opwinding geweldig. De buzz over de kernwaarden, de sessies en het spel is er nu nog steeds.”

Chris van Voorthuysen – HR Director Interxion

Wat kan een business game voor jouw organisatie betekenen?

Contact:
Karin Vrij

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48