BUSINESS GAMES

Zero boredom, maximum impact

Business games zijn de meest directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergaren. Zij faciliteren een intense dialoog over essentieel thema’s zoals hybride werken, learning culture, high performing teams, learning agility en courageous conversations.

Onze business games werken motiverend, geven energie en vormen een blijvende (team)ervaring. Door gebruik te maken van herkenbare situaties is een game altijd relevant; deelnemers kunnen hun ervaringen direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Tijdens een business game krijgen ze de kans zichzelf uit te dagen, te experimenteren met ander gedrag en de gevolgen daarvan  voor zichzelf, hun team en de organisatie te ervaren.

Business games kunnen we online, face-t0-face en hybride aanbieden.

Wij verzorgen graag een demo van onze business games.

Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie.

Boek een gratis demo
KPMG_logo
Heerema logo
Novartis logo
Interxion logo
ING logo
achmea logo
Philips logo
TNO logo
Toyota logo
Van oord logo
prorail-logo
KPN logo

Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Quadrality

Met behulp van het Quadrality business game platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving. Voorbeeld: een bedrijfs kernwaarden business game.

Meer 

Ixplora

Een online serious gaming tool die je in kunt zetten om jouw medewerkers te leren wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn. Voorbeeld: een leiderschap business game

Meer 

DEBS

DEBS is een online platform waarin medewerkers in een multidisciplinair aan de slag gaan met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen. Voorbeeld: een cross-functioneel team business game.

Meer 

 width=

Daag ons uit!

Een business game – of wel serious gaming – biedt medewerkers nieuwe kennis, inzichten en bewustzijn. We gaan graag met je in gesprek om jouw uitdagingen te vertalen naar een passende business game.

Neem contact op

Waar kan jij direct mee aan de slag?

LinkXs

Samenwerking, persoonlijk leiderschap & communicatie

LinkXs is een kant en klaar spel dat direct kan worden ingezet. Het draait in de team game om vaardigheden en houding, niet om kennis. Deze team business game kan ook tijdens een online team meeting worden gespeeld.

Meer informatie

Cases

KPMG – Align

In co-creatie met KPMG hebben we een onboarding programma ontworpen. In dit programma speelt het bedrijfswaarden spel Align, ondersteund door het Quadrality platform, een belangrijke rol.

Meer 

Novartis – DEBS

DEBS is door Novartis ingezet om CHRO’s aan de slag te laten gaan met hun nieuwe rol binnen de organisatie. In de leeromgeving ervaren zij als cross-functioneel team de effecten van keuzes op hun persoonlijke en teamresultaten.

Meer 

“Ik vond de energie en opwinding geweldig. De buzz over de kernwaarden, de sessies en het spel is er nu nog steeds.”

Chris van Voorthuysen – HR Director Interxion

Wat kan een business game voor jouw organisatie betekenen?

Medewerker Karin

Contact:
Karin Vrij

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48