Serious Gaming

Verrijk jouw organisatie met serious gaming.

Zou jij graag serious gaming in willen zetten om jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst? Of wil je jouw team hechter maken en betere keuze laten maken? Dan zijn onderstaande serious games perfect, bekijk ze snel.

Bedrijfssimulaties

Een weergave van de organisatie die medewerkers de impact van hun keuzes en gedrag laat ervaren. Lees meer over onze business simulaties!

Lees meer

Business Games

Onze games stimuleren gedragsverandering. In te zetten voor thema’s als cultuur, teamwork en kernwaarden. Bekijk snel meer!

Lees meer

DEBS

DEBS is een online platform waarin medewerkers aan de slag gaan met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen.

Lees meer

Quadrality

Met behulp van het Quadrality platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving. Een leuke en innovatie manier om groei te realiseren!

Lees meer

LinkXs

LinkXs is een spel dat speciaal ontwikkeld is om groepen te laten oefenen met samenwerking, persoonlijk leiderschap, communicatie en de verdeling van beschikbare middelen.

Lees meer

Fizzinity

Fizzinity helpt met de online teambuilding die nu nodig is, zonder bij elkaar te hoeven komen. Creëer een uiterst hecht team dankzij Fizzinity!

Lees meer

Team Flow Index

Voorkom groot onderhoud en doe een Team Flow Index! Team Flow Index geeft een APK voor jouw virtuele team met behulp van de online teamscans.

Lees meer

Ixplora

Laat je team goed nadenken over de keuzes die zij maken! Ixplora is een online tool die laat zien wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn.

Lees meer

Online Tools

Ook in een digitale leeromgeving draait het om deze ervaring; betekenisvol, interactief en exploratief. Laat je team op een leuke manier ontdekken en groeien!

Lees meer