InContext Podcasts

InContext biedt twee verschillende soorten podcasts; De Doorbraak en De Omslag.

De Omslag biedt een podium aan managers die echt een verschil willen maken voor hun medewerkers en met hun organisatie. Ze delen hun grootste uitdagingen, belangrijkste lessen en behaalde resultaten.

In De Doorbraak vertellen deelnemers aan verschillende trajecten en interventies, zoals bijvoorbeeld een Onboarding programma, persoonlijk ontwikkelingsprogramma of een business simulatie over wat dit ze heeft gebracht. Eerlijke en open gesprekken over uitdagingen, levensveranderende ervaringen en verkregen inzichten.

Alle podcasts zijn direct te beluisteren via deze pagina, maar ook via AnchorSpotify, YouTube en RadioPublic.

De Omslag

Is een succesvolle organisatieverandering mogelijk zonder weerstand?

In deze podcast vertelt Frank Keepers, Group HR Director Accell Group, over zijn ervaringen met het aangaan van een transformatie en de uitdagingen die hij daarbij is tegengekomen.

De Doorbraak

Binnenkort publiceren wij hier onze eerste De Doorbraak podcast.

Praat mee!

Heb je onderwerpen die je terug wilt horen in de podcast, wil je zelf gast zijn of heb je feedback? Neem contact met ons op.

Mail ons via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48

Meer uit jouw team halen?

Online thuiswerken

Onderhoud voor virtuele teams

Virtueel samenwerken brengt risico’s met zich mee. Wat helpt jouw team om onder de huidige omstandigheden in verbinding te blijven en samen succesvol te zijn?

Meer lezen
man die nadenkt en schrijft op papier

Denken in mogelijkheden

Lijkt door het coronavirus alles binnen jouw organisatie stil te liggen? Dat hoeft niet! Dit is hét moment om nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken!

Meer lezen
Hoeveel caloriën dame die sport

Hoeveel calorieën verbrand jij?

Wil je met jouw team een nieuwe weg in slaan, maar lukt niet om echt iets te veranderen? Dan is een customised business simulation misschien iets voor jou.

Meer lezen