Over InContext

Onze aanpak

Bij InContext geloven we dat de zachte kant, zoals inspiratie, creativiteit en verbinding alleen maar impact heeft als ze direct gelinkt is aan ambitie, realiteit, slimme analyses en meetbare resultaten.

Cultuurverandering, blended learning, agile werken, leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie en strategische gedragsverandering zijn slechts enkele steekwoorden die onze huidige projecten omschrijven.

De aanpak van InContext noemt men onorthodox, gepassioneerd, gewetensvol, verrassend en gefocust op meetbare resultaten. Daarom vinden de grootste en meest ambitieuze organisaties hun weg naar InContext.

Ons team

InContext bestaat uit een kernteam, dat gevestigd is in Nederland, en een groot netwerk van associated consultants, trainers, begeleiders, bedrijfspsychologen en acteurs met ambitieuze klanten over heel de wereld. Samen streven we ernaar om organisaties ten goede te veranderen.

Meer
Meer
Meer
Meer

Internationaal

We zijn gevestigd in Nederland, maar we behalen concrete, meetbare resultaten voor onze klanten wereldwijd. Onze consultants werken in de Verenigde Staten, de Cariben, China, Singapore en in bijna alle Europese landen. Onze filosofie en werkwijze blijken nationale culturen te overstijgen; het maakt niet uit waar jouw bedrijf is gevestigd.

“Mensen die streven naar een positieve doorbraak in hun eigen organisatie zijn onze helden. Het is onze missie om hen te laten slagen.”

Thomas Benedict – Directeur en oprichter InContext

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact:
Thomas Benedict

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48