Over InContext

Onze aanpak

Bij InContext geloven we dat de zachte kant, zoals inspiratie, creativiteit en verbinding alleen maar impact heeft als ze direct gelinkt is aan ambitie, realiteit, slimme analyses en meetbare resultaten.

Cultuurverandering, blended learning, agile werken, leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie en strategische gedragsverandering zijn slechts enkele steekwoorden die onze huidige projecten omschrijven.

De aanpak van InContext noemt men onorthodox, gepassioneerd, gewetensvol, verrassend en gefocust op meetbare resultaten. Daarom vinden de grootste en meest ambitieuze organisaties hun weg naar InContext.

man

Ons team

InContext bestaat uit een kernteam, dat gevestigd is in Nederland, en een groot netwerk van associated consultants, trainers, begeleiders, bedrijfspsychologen en acteurs met ambitieuze klanten over heel de wereld. Samen streven we ernaar om organisaties ten goede te veranderen.

Meer

Internationaal

We zijn gevestigd in Nederland, maar we behalen concrete, meetbare resultaten voor onze klanten wereldwijd. Onze consultants werken in de Verenigde Staten, de Cariben, China, Singapore en in bijna alle Europese landen. Onze filosofie en werkwijze blijken nationale culturen te overstijgen; het maakt niet uit waar jouw bedrijf is gevestigd.

wereldkaart

Onze inspiratie

Is jouw organisatie toe aan groei, energie, innovatie of nieuwe werkwijzen met meer passie, plezier en duurzaamheid?

Of is het juist nodig om te breken met oude patronen en ingesleten gewoontes, zodat samenwerking, onderling vertrouwen en productiviteit kunnen groeien?

Als je niet wilt wachten of stilstaan, maar nu iets ten goede wilt keren in je eigen organisatie, dan staat InContext voor je klaar. Met toewijding, frisse ideeën, inspiratie, tools, training en instrumenten om jou, je team en je organisatie vooruit te helpen.

Meer

“Mensen die streven naar een positieve doorbraak in hun eigen organisatie zijn onze helden. Het is onze missie om hen te laten slagen.”

Thomas Benedict – Directeur en oprichter InContext

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Directeur en oprichter van InContext Consultancy Group

Contact:
Thomas Benedict

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48