Over Ons

Inspiratie, creativiteit &
verbindingen wereldwijd

Om mensen binnen onze organisatie tot groei en ontwikkeling te brengen en deze groei in te zetten bij de beste en mooiste bedrijven van de wereld, waar ook ter wereld. Om dingen ten goede te veranderen: voor de organisaties zelf, voor de mensen die er werken en voor de omgeving. Daarvoor moest onze eigen organisatie bijzonder worden: vol met waarden die echt worden geleefd, resultaatgericht, diep gaan met elkaar, informeel, ambitieus, een tikkeltje spiritueel, respectvol, ondernemend en uitdagend. Kortom een tent waar je bij wil horen als je in alle opzichten ambitieus bent. Ons werk is niet gemakkelijk: wezenlijke dingen tot stand brengen in grote, veelal internationale organisaties. Veranderingen ontwerpen en laten gebeuren. Visie tot leven brengen. Instrumenten, simulaties en programma’s uit het niets bouwen en daarmee de sterren van de hemel spelen. Resultaten uit het vuur slepen die de klanten niet voor mogelijk hadden gehouden.

Het is werk dat voortdurend van je verlangt om je comfortzone te verlaten, om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Inhoudelijk, maar ook persoonlijk. De mensen met wie we graag werken zoeken die uitdagingen op, soms intens genietend, vaak samen knokkend en op zijn tijd in verwarring zich afvragend waar ze mee bezig zijn. We zijn ongelooflijk trots als wij van opdrachtgevers horen wat onze trajecten teweeg kunnen brengen: commerciële resultaten, doorbraken in efficiency. Maar vooral ook iets ongrijpbaars: een visie die mensen in het hart raakt en ze inspireert om de kleine ruzies en ongemakjes te overstijgen en te bouwen aan iets dat ertoe doet. Dat blijft.

Thomas Benedict

Founder / Director – InContext

Medewerkers

Klanten wereldwijd

OPGERICHT

PROJECTEN IN 2021

Onze kernwaarden

Inspiratie, creativiteit en partnership gaan bij ons hand in hand met analyse, daadkracht en resultaat. Met ambitie, creativiteit en lef maken we écht een verschil en bieden we vernieuwende, duurzame oplossingen aan onze opdrachtgevers. Klanten beschrijven onze aanpak als onorthodox, gepassioneerd, zorgvuldig en verrassend. En altijd gericht op het bereiken van meetbaar resultaat.

Strategische verandering van organisaties en gedrag van mensen komen samen bij InContext. Met onze unieke combinatie van kennis en competenties, van hard en zacht, plaatsen wij elke interventie in de context van organisaties en daarmee rechtstreeks in het hart van het vraagstuk. Met verbinding, impact en resultaat.

Resultaat

Meetbare resultaten bereiken met en voor klanten. Verschil maken door onze dienstverlening. Duurzame winstgevendheid creëren.

Plezier

Samen werken. Dingen doen die bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, ook voor onszelf. Van elkaar leren en plezier hebben.

Integriteit

Duidelijke keuzes maken en daarvoor verantwoordelijk willen zijn. Niet meedoen, maar mee doen. Doen wat je belooft. Verbinding zoeken.

Fair deal

Evenwichtige mix tussen wat je wilt brengen en komt halen. Nadenken over wat je de ander te bieden hebt. Accountable durven en willen zijn.

F*ck mediocrity

De best mogelijke prestaties willen neerzetten. Goed werk is voor ons vanzelfsprekend. Verwachtingen overtreffen. In alles wat je doet.