uitgelicht

SLAM kennissessie

Donderdag 23 januari organiseren we een sessie over de bedrijfssimulatie die we voor ASML hebben ontwikkeld. Samen met Heleen Cocu-Wassink, ASML, vertellen we over de kansen en uitdagingen bij het inzetten van bedrijfssimulaties voor uw organisatie.

Aanmelden 

Leiderschapsprogramma’s

De organisatie en haar mensen vormen samen de basis voor elk leiderschapsprogramma dat we ontwikkelen. Dat betekent dat ieder programma maatwerk is. Deelnemers worden daarnaast voortdurend uitgedaagd om het geleerde in de praktijk te brengen.

Meer weten 

Referentie: Automotive

Voor een vooraanstaand merk binnen de Europese markt ontwikkelden we een business game om leiderschapsteams te helpen klantgerichter te werken. Deelnemers oefenen met vaardigheden als adviserend verkopen en feedback geven.

Lees meer  

Align

Align zet u in om de kernwaarden van uw organisatie te introduceren of versterken. Het is een interactief spel dat deelnemers de waarden, het bijbehorende gedrag en de consequenties daarvan doet begrijpen en ervaren.

Lees meer 

expertise

Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer

Business games & simulaties

Business simulaties

Onze business simulaties zijn een weerspiegeling van uw organisatie. De simulatieomgeving is direct herkenbaar voor u en uw medewerkers en maakt hierdoor maximale impact.

Meer weten

Business games

U kunt onze business games inzetten omtrent kernthema’s als cultuur, teamwork en kernwaarden. Samen met u creëren we een duurzame gedragsverandering in uw organisatie.

Meer weten 

Kennissessies & meet-ups

Gedurende het jaar organiseren we verschillende bijeenkomsten over onze business games en simulaties.

Lees meer