LINKXS

Samenwerking, persoonlijk leiderschap & communicatie

LinkXs kan online en offline gespeeld worden Het is een spel dat speciaal ontwikkeld is om groepen te laten oefenen met samenwerking, persoonlijk leiderschap, communicatie en de verdeling van beschikbare middelen. Het draait in het spel om vaardigheden en houding, niet om kennis.

Het spel
LinkXs wordt gespeeld in groepen van acht tot twaalf spelers. Grotere groepen kunnen meerdere spellen tegelijkertijd spelen. De duur van het spel is, inclusief uitleg en evaluatie(s), 2½ uur.

Eén LinkXs spel bestaat uit 4 puzzels en bijbehorende constructies. Iedere groep wordt opgedeeld in 4 teams. Elk team krijgt puzzelstukjes en constructiestukjes. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de puzzel en de bijbehorende constructie te maken. Maar er zijn natuurlijk spelregels, waardoor dit niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt. Ook is er onderlinge afhankelijkheid. Teams hebben elkaar nodig om hun eigen puzzel op te lossen.

Heb je vragen over LinkXs of wil je het spel inzetten?

Boek een gratis demo
LinkXs online
Lunch LinkXs online
lunch LinkXs online
LinkXs online laptop

Voor welke thema’s zet je LinkXs in?

  • Samenwerken, binnen en tussen teams en vanaf verschillende locaties
  • Open, eerlijk en duidelijk communiceren
  • Tonen van persoonlijk leiderschap
  • Schakelen tussen denken en doen
  • Samenwerken vs. competitie
  • Successen delen

Het spel roept herkenbaar en natuurlijk gedrag op. Deelnemers krijgen de kans om in de spiegel te kijken en zich bewust te worden van hun eigen gedrag. Deze reflectie biedt waardevolle inzichten voor de praktijk.

Boek een gratis LinkXs online demo

Nieuwsgierig geworden?

Medewerker Karin

Contact:
Karin Vrij 

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48