Karin Vrij

Over mij

Binnen InContext sta ik bekend om mijn conceptuele vaardigheden en creativiteit; vaardigheden die ik samen met mijn team inzet om invloedrijke business simulaties te ontwikkelen. Deze simulaties gaan over de sector waarin uw organisatie werkzaam is. Ze gaan over de (strategische) uitdagingen die u tegemoet treedt en de taal die uw mensen spreken.

Met mijn technische businessachtergrond ben ik op mijn best als ik uw zakelijke vraagstukken mag vertalen naar een game-ervaring die u niet snel zal vergeten. Wanneer ik projecten leid of interventies ontwikkel, merkt u dat ik gepassioneerd ben, snel tot de kern kom en met veel plezier werk.

Naast het ontwikkelen en faciliteren van business games en simulaties, coach en train ik leiders in development programma’s. Werken met organisaties die investeren in hun mensen om zo het vermogen van werknemers volledig te benutten geeft mij energie.

Ik werk voor InContext omdat de organisatie net zo ambitieus is als ik. Samen werken we hard om een positieve impact te hebben op organisaties waarvoor we werken. Prima is niet goed genoeg. Elke dag laat ik me inspireren door collega’s die altijd een stap verder gaan om organisaties succesvoller te maken, en daarmee mensen op een plezierige manier innovatiever te laten denken. Gaat u de uitdaging aan?

Meer over Karin

Mail mij via:

Telefoon:

Achtergrond

  • Marketing & Sales coördinator voor de innovatieve oplossing myCoachconnect, InContext
  • Projectmanager bij de ontwikkeling van medische innovaties met een business case, UMC Utrecht
  • MSc, Science and Business & Innovation management, Universiteit van Utrecht (cum laude)

Ervaring

Damen Shipyards, GlaxoSmithKline, Accell Group, ING, Interxion, Mammoet