DENKEN IN MOGELIJKHEDEN


Ook in deze tijd kunnen medewerkers zich blijven ontwikkelen

Het coronavirus zorgt voor beperkingen die door de ene organisatie meer gevoeld worden dan door de andere organisatie. Dit vraagt ook van jouw organisatie creativiteit om met de situatie om te gaan en een andere invulling te geven aan het behalen van doelstellingen. Het is de uitdaging om breder te kijken dan voorheen en, met behulp van digitale oplossingen, nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken en creëren voor jouw organisatie.

Door gebruik te maken van digitale oplossingen kunnen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen. Ze gaan virtueel aan de slag met het vergaren van kennis, ontwikkelen van vaardigheden en het verkrijgen van nieuwe inzichten die ze direct toe kunnen passen in de praktijk. Deze waardevolle leerervaringen biedt medewerkers een stevige basis om blijvende impact te maken.

Door nu in kansen en mogelijkheden te denken zorg je er voor dat jouw organisatie toekomstbestendig is en blijft. Wij denken graag met je mee!

Kunnen we ook met jou meedenken? 

Neem contact op
Ixplora ipad

Wat hebben we voor klanten gedaan?

Wij hebben meerdere klanten kunnen helpen door in nauwe samenwerking trajecten te ontwikkelen die aansluiten bij hun behoeften én haalbaar zijn in deze crisistijd. Enkele voorbeelden hiervan zijn het inzetten van een digitale leeromgeving zoals Quadrality of Ixplora en het virtueel uitvoeren van een (leiderschaps)programma waarbij deelnemers in kleine groepen via een digitaal platform contact hebben met een trainer.

Quadrality

Quadrality is een platform dat ingezet kan worden om de kernwaarden van jouw organisatie te introduceren of te versterken.

Meer 

Ixplora

Een online tool die je in kunt zetten om jouw medewerkers te leren wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn.

Meer 

Virtueel leiderschapsprogramma

Een bestaand leiderschapsprogramma aanpassen zodat deze virtueel plaats kan vinden of invulling geven aan een nieuw programma om jouw medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling? Wij gaan de uitdaging graag samen met je aan!

Leiderschapsprogramma virtueel

“Het team van InContext combineert intelligentie en creativiteit met business sense, passie en commitment. Ze stellen de goede vragen om vervolgens op slimme wijze een zeer impactvolle leerinterventie te ontwikkelen.”

Heleen Cocu-Wassink – Global Head of People & Organisation Development

In gesprek over de uitdagingen in jouw organisatie?

Directeur en oprichter van InContext Consultancy Group

Contact:
Thomas Benedict 

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48