JOOST PETERS

Over mij

Met meer dan tien jaar ervaring in het bedrijfsleven weet ik dat je pas echt verschil kunt maken als je mensen weet te raken. Ik heb verschillende leidinggevende functies gehad; ik ben een coachend leider.

Vanuit een mensgerichte aanpak help ik teams te transformeren naar high-performing teams. Teams waar men het belang inziet van een open en transparante cultuur en vanuit vertrouwen de confrontatie durft aan te gaan. Daarnaast coach en begeleid ik graag young talents. Zij zijn de toekomstige leiders die binnen organisaties iets ten goede willen keren.

Mijn nieuwsgierigheid en analytisch vermogen stellen mij in staat om complexe organisatievraagstukken snel te doorgronden. Ik vraag door en ben empathisch waardoor ik de behoeftes van mijn klanten goed aanvoel en hen echt verder kan helpen. Ik kom het beste tot mijn recht als ik mijn energie en enthousiasme kwijt kan in het in gang zetten van nieuwe projecten. Ik heb een actieve houding en werk resultaatgericht.

Bij InContext werken we voor ambitieuze organisaties met uiteenlopende vraagstukken. We maken het verschil door ons te richten op gedrag en cultuur. Het maakt mij trots als klanten met onze hulp tot nieuwe inzichten komen die leiden tot blijvende en positieve verandering.


Achtergrond

  • Leadership Immersion, Ashridge Executive Education
  • MSc Industrial Engineering & Management, Universiteit Twente

Ervaring

KPN, ING, KPMG, PWC