Jeroen van Berkom

Over Mij

Een combinatie van 15 jaar managementervaring en ruim 12 jaar als consultant stelt mij in staat om uw organisatie, de business dilemma’s en noodzakelijke veranderingen echt te begrijpen en doorgronden. Binnen InContext sta ik bekend als een consultant die zich voor de volle 100 procent inzet om de klant, de organisatie en het speelveld van A-tot-Z te begrijpen, met als resultaat een impactvolle verandering op elk niveau van de organisatie te realiseren. Het element ‘fun’ is voor mij hierbij onmisbaar.

Mijn voornaamste drijfveer is het versnellen van bedrijfsprestaties door het ontwikkelen en faciliteren van veranderprocessen of management ontwikkelingsprogramma’s. Door de intensieve klantgesprekken die ik binnen alle lagen van de organisatie voer, mijn ervaring als leider en begrip van de business ben ik in staat om de dilemma’s die zich voordoen te duiden en creëer ik overzicht van het gehele speelveld van de organisatie. Hiermee kan ik hen kritisch challengen waardoor ik kan helpen verbinding te maken tussen personen en/of teams.

Het uitgangspunt van InContext is om maatwerkinterventies te leveren waar de klant echt bij gebaat is. Ik ben pas tevreden als deelnemers mij vertellen dat de interventie hun leven veranderde, in positieve zin en blijvend.

Meer informatie

Mail mij via:

Telefoon:

Achtergrond

  • CEDEP Executive Education
  • BA International Hospitality Management, Den Haag

Ervaring

Pon Corporate en verschillende werkmaatschappijen in USA en Asia pacific, Novartis (Zwitersland, US, India), ASML (Nederland en Korea), Interxion (Europa), KPMG, Mammoet (Europa), Panalpina (Zwitserland, USA), Kuehne + Nagel (Canada, Dubai), Boskalis (wereldwijd), The Harbour group of Companies (Caribbean), Fugro, Heerema