IXPLORA

Persoonlijk en op scenario’s gebaseerd

Daag uzelf uit en stap in de wereld van Ixplora: een online applicatie die u een persoonlijke en op scenario’s gebaseerde leerervaring biedt.

U treedt binnen in een speciaal voor u ontwikkeld verhaal waarin u geconfronteerd wordt met verschillende dilemma’s en uitdagingen. U beantwoordt de uitdagingen verbaal op video en via meerkeuzevragen.

Ixplora geeft u direct persoonlijke feedback en presenteert de KPI-scores na elke uitdaging. Het intelligente systeem leidt u verder op basis van uw antwoorden en reacties op de uitdagingen. Zo ontdekt u zelf het langetermijneffect van uw keuzes en gedrag. Laat u uitdagen door uw keuzes uit het ‘verleden’!

Wat kunt u verwachten?

Levensechte gesprekken

Ixplora genereert levensechte gesprekken. Achtereenvolgende beslissingen uit het ‘verleden’ beïnvloeden uw huidige positie en laten u kennismaken met de korte- en langetermijneffecten van uw gedrag en keuzes.

Op deze manier kunt u uw keuzes aanpassen op basis van kennis, vaardigheden en gedrag en zo uw eigen weg bepalen. Een (optionele) trainer kan u direct voorzien van persoonlijke feedback.

01

Thema’s op maat

In Ixplora gebruiken we dilemma’s en thema’s uit uw eigen organisatie. In nauwe samenwerking met ons bepaalt u zelf de verhaallijnen, uitdagingen en KPI’s. Dit maakt Ixplora effectief.

U kunt in Ixplora een groot aantal thema’s gebruiken: actief luisteren, adviserend verkopen, stakeholder management, conflicten oplossen, feedback, onderhandelingsvaardigheden en nog veel meer.

02

Opleidingstool en serious game

Gebruik Ixplora als opleidingstool, management game of als onderdeel van een assessment. Ixplora traint vaardigheden en gedragingen van deelnemers door hen op elk gewenst moment en op elke plaats de effecten van hun huidige en vroegere beslissingen te laten ervaren. Dankzij de persoonlijke feedback en door opdrachten meerdere keren uit te voeren, leren deelnemers van hun gedrag en verbeteren zij hun vaardigheden.

03

Verbeter uw vaardigheden en kennis met Ixplora

“High performers leren vooral uit ervaring.”

Charles Jennings – Hoofd afdeling educatie bij Thomas Reuters

Wilt u meer weten?

Contact:
Thijs Bosselaar

Email:
tbosselaar@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48