MANAGEMENT GAMES

Zero boredom, maximum impact

Onze management games zijn de meest directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergaren.

Zij faciliteren een intense dialoog over kernthema’s als visie & strategie, kernwaarden, teamwork, cultuur, integriteit en diversiteit. Zij laten zien hoe elk individu het verschil kan maken.

Onze management games zijn competitief, werken motiverend, geven energie en vormen een blijvende teamervaring.

Wij bieden uw medewerkers de kans zichzelf uit te dagen, te experimenteren met ander gedrag en de gevolgen daarvan te ervaren bij zichzelf, hun team en hun bedrijf.

“De reacties op het spel waren erg positief. Al met al was ik aangenaam verrast door het spel en het effect, zeker gezien de korte aanlooptijd die we hadden! Complimenten :)”

Raab Karcher – Formule Manager

Enkele voorbeelden

LinkXs
Team alignment & development

Een van onze meest gespeelde management games bij vooraanstaande bedrijven. Dit enerverende management spel is gericht op samenwerking, ondersteuning, concurrentie en conflict. Bij LinkXs draait het om attitude en skills. Het kan gespeeld worden door mensen met een uiteenlopend opleidings- en werkniveau.

Mensen die LinkXs spelen ontdekken vaak dat zij vastgeroeste ideeën en overtuigingen hebben over samenwerking en andere kwesties die van grote invloed zijn op hun functioneren, zoals bij communicatie en leiderschap. Mensen zijn zich vaak nauwelijks bewust van de krachten die die zaken in hun leven beïnvloeden en er wordt daarom ook zelden over gesproken. LinkXs biedt een kader voor het analyseren van de samenwerking in een team op een grondige, veelzijdige manier, waardoor blokkades kunnen worden opgeruimd.

01

Align
Organisatiewaarden

Align is een business game over waarden. Het zal uw medewerkers enthousiasmeren om volgens de normen en waarden van uw organisatie te werken. Zij krijgen inzicht in de wijze waarop de kernwaarden u en uw team helpen de doelen van de organisatie te bereiken. Deze online game kan aangepast worden op uw organisatiewaarden en cultuur.

Align maakt een intense dialoog los over de kernwaarden van uw organisatie. Het inspireert uw medewerkers om aan de hand van die kernwaarden te werken. Met Align doen uw medewerkers op een motiverende manier ervaring op met gedrag dat overeenkomt met de kernwaarden. Zij leren combinaties van die waarden toe te passen in dagelijkse activiteiten en ervaren de gevolgen van het niet toepassen daarvan.

02

Stepahead
Strategische business simulatie

Stepahead is een strategische business simulatie die uw medewerkers helpt bij het ontwerpen van een strategie en daarnaar te leven, niet alleen in woorden, maar ook in daden. U bereikt uw doel als organisatie door beter te presteren dan de agressieve concurrentie.

Bekijk deze video over de business simulatie Stepahead.

03

BizzBuilder
Investeren in interne en externe relaties

Kwaliteit leveren alleen is niet voldoende om een sterke onderneming op te bouwen. Het vraagt om bewust en actief investeren in interne en externe relaties. Maar kwaliteit leveren en tegelijkertijd investeren in relaties is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat in de praktijk? Het spel BizzBuilder is ontwikkeld om de deelnemers te laten ervaren welke acties in de praktijk leiden tot méér dan alleen behoud van de business.

BizzBuilder is interessant voor alle professionele dienstverleners die hun medewerkers willen stimuleren om partnerships aan te gaan met zowel externe als interne cliënten.

Deze korte video illustreert hoe InContext dit organisatiespel ontwikkelde gebruik makend van een systeemanalyse.

04

“Ik vond de energie en opwinding geweldig. De buzz over de kernwaarden, de sessies en het spel is er nu nog steeds.”

Chris van Voorthuysen – HR Director Interxion

Meer weten over management games?

Contact:
Karin Vrij

Email:
kvrij@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48