over incontext

wie we zijn

InContext helpt organisaties om nu en in de toekomst succesvol te zijn. Te groeien of te transformeren, een stapje vóór te zijn. Dat kan alleen met geïnspireerde, nieuwsgierige, groeiende en lerende mensen die zich verbonden voelen aan elkaar en aan een gedeelde visie. Dit vereist bescheiden, behulpzame en visionaire leiders. InContext ontwikkelt deze leiders en helpt ze om mensen en organisaties te laten bloeien.

Cultuurverandering, resultaatverbetering, Agile werken, leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie en strategische gedragsverandering zijn slechts enkele steekwoorden die onze huidige projecten omschrijven.

Onze aanpak noemt men onorthodox, gepassioneerd, gewetensvol, verrassend en gefocust op meetbare resultaten. Daarom vinden de grootste en meest ambitieuze organisaties hun weg naar InContext.

expertise

wat we doen


Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

innovation lab

onze innovaties

COMPANY SIMULATIONS

Laat uw strategie landen, ervaar de key drivers, verbeter de samenwerking en versterk de verandering. Creëer maximale impact door een maatwerk bedrijfssimulatie. Het resultaat zal u verrassen.

MANAGEMENT GAMES

De meest directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergaren. Onze management games faciliteren een intense dialoog over kernthema’s als visie & strategie, kernwaarden, teamwork, cultuur, integriteit en diversiteit.

TEAM FLOW INDEX

Versnel de groei, afstemming en ontwikkeling van uw team met Team Flow Index. Feedback, dialoog en actie voor de beste team performance. De beste feedback die uw team kan krijgen!

IXPLORA

Ixplora is een online simulatie platform dat u ondersteunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van interactieve simulaties. Zowel de organisatie als gedrag komen aan bod tijdens een Ixplora simulatie.

referenties

onze toegevoegde waarde