GARY ANDREWS

Over mij

Met ongeveer een decennium aan managementervaring heb ik een grote hoeveelheid projectcomplexiteit, internationale relaties, digitale ontwikkelingsbehoeften en verandering mogen ervaren.

Als consultant, Capital project manager en specialist voor Continuous Improvement herken ik telkens één terugkerende factor: er is altijd een pijnpunt dat effectieve verandering in de weg staat. Het is nooit recht toe recht aan, ook al lijkt dat bij de start soms wel het geval. Het identificeren, begrijpen en aanpakken van dat pijnpunt is mijn passie.

Sinds wanneer zijn onze behoeften gestandaardiseerd? Dat zijn ze nooit. Behoeften zijn vaak ingewikkeld en veelal gekoppeld aan het gedrag van mensen in de breedste zin van het woord.

Ik kom het beste tot m’n recht op het snijvlak tussen creatieve ideeën en de implementatie ervan. Ik inspireer en geef energie aan individuen en groepen om hun gevisualiseerde doelen te bereiken. Dat doe ik door middel van meedenkend leiderschap.

Stel jezelf de volgende vraag: ‘hoe vaak hebben (delen van) bedrijven gepoogd risico’s te verkleinen, controle te vergroten en grotere onafhankelijkheid te verwerven zonder te zorgen dat mensen zich ook in het proces wilden aanpassen?’

Het is een goed gevoel om met onze klanten vooruit te kunnen kijken en te zien hoe het zou kunnen werken. Maar mijn doel is pas bereikt als men ziet en beseft dat het is gedaan op de manier waarop men het voor ogen had.


Achtergrond

  • Barlaeus Gymnasium, Amsterdam
  • TU Delft, MSc Chemical Engineering

Ervaring

Nuon, Vattenfall, KPMG, ING