Femke van den Berg

Over Mij

Van leren krijg ik veel energie. Enerzijds door anderen kennis te laten maken met nieuwe theorieën, perspectieven of gedragingen. Anderzijds als ik zelf nieuwe kennis, ervaringen of vaardigheden mag opdoen. Dit is voor mij de reden geweest om mij te verdiepen in hoe leren en ontwikkelen bij mensen verloopt en geoptimaliseerd kan worden.

Binnen InContext komt mijn onderwijskundige achtergrond goed van pas bij het ontwikkelen van maatwerk interventies, zoals development trajecten, business games en simulaties. Mijn positief kritische houding stelt mij daarbij in staat om de juiste vragen te stellen die helpen om de behoeftes van uw organisatie scherp te krijgen.

Wanneer ik tijdens een uitvoering een groep begeleid neem ik de tijd om te analyseren waar de behoeften van de groep en de individuele deelnemers liggen. Daarbij streef ik ernaar om elke deelnemer te prikkelen en uit te dagen op zijn of haar eigen leerpunten. Ik ben trots als mensen vertellen hoe een interventie gezorgd heeft voor veranderingen in hun denken en handelen. Dan weet ik dat een interventie de juiste impact heeft gemaakt.

Meer informatie

Mail mij via:

Telefoon:

Achtergrond

  • MSc Interventions in Childhood (Jönköping University, Zweden)
  • MSc Onderwijskunde
  • BA Leerkracht Basisonderwijs
  • BSc Onderwijskunde

Ervaring

Accell Group, Interxion, KPMG, Novartis