Expertise

01

Visie en strategie

Organisaties met een gedeelde visie en duidelijke strategie worden gekenmerkt door betere resultaten. InContext kan u helpen bij het ontwikkelen van een unieke en op maat gemaakte visie en strategie.

Meer 

02

Learning culture

Flexibele, lerende en ontwikkelende mensen spelen een sleutelrol in een learning culture en daarmee in de verandersnelheid, performance en wendbaarheid van een organisatie.

Meer 

03

Leiderschap & organisatieontwikkeling

De organisatie en de business vormen samen de context voor elk leiderschapsprogramma dat we ontwikkelen.

Meer 

04

Teamontwikkeling

Het creëren en ontwikkelen van succesvolle teams is de sleutel tot succes, is een grote uitdaging en geeft voldoening. InContext helpt teams en hun leiders om het onmogelijke mogelijk te maken.

Meer 

05

Agile werken

Agile werken maakt organisaties efficiënter en innovatiever. De time-to-market wordt korter en organisaties zijn beter in staat zich aan veranderingen aan te passen.

Meer 

06

Transformatie

InContext helpt u bij het analyseren en transformeren van uw organisatie, resulterend in toegevoegde waarde voor alle stakeholders en de maatschappij als geheel.

Meer 

07

Kernwaarden versterken

Gedeelde kernwaarden bepalen mede de identiteit van een organisatie. Om die reden vormen zij de basis voor verbinding, een positieve cultuur, samenwerking en resultaten.

Meer 

08

Resultaatverbetering

Een hoog energieniveau, actiegerichte medewerkers, open feedback, sterke betrokkenheid en wederzijdse empowerment. InContext ondersteunt, ontwikkelt en draagt bij aan de vormgeving van een high-performance organisatie.

Meer 

09

Onboarding

Medewerkers worden vanaf dag 1 intensief wegwijs gemaakt in uw organisatie, door ze een inhoudelijke kickstart te geven, kennis te laten maken met de waarden van uw organisatie en hun nieuwe collega’s te leren kennen.

Meer