ESTHER HEIDEKAMP

Medewerker Esther

Over mij

Met een achtergrond in de non-profit en profit sector ben ik mij er ten volle van bewust dat we allemaal, op een geheel eigen in te vullen manier, onze verantwoordelijkheid kunnen en moeten nemen voor deze wereld. Het hebben van een positieve impact op de maatschappij is één van de belangrijkste redenen waarom ik op mijn plek ben bij InContext.

Op basis van haar waarden is InContext in staat een blijvende, waardevolle bijdrage aan organisaties en haar medewerkers te leveren. Dingen worden niet mooier voorgedaan dan ze zijn en we streven, in nauwe samenwerking met onze klanten, naar een resultaat met impact. Ik ben er trots op dat we door onze interventies al veel hebben kunnen betekenen in termen van zelfreflectie, communicatie en samenwerking.

Mijn kracht ligt in mijn resultaat- en klantgerichtheid. Ik werk graag bij InContext omdat ik de kans krijg om binnen en buiten de organisatie steeds weer met nieuwe mensen en op nieuwe projecten te werken. Er is ruimte om lol met elkaar te maken, van elkaar te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Mail mij via:
info@incontext.nl

Telefoon:
+31 35 628 68 48


Achtergrond

  • MSc Public Administration, Managing civil society organizations, Vrije Universiteit Amsterdam
  • BA Office Management, CHN Leeuwarden
  • BA International Hospitality Management, CHN Leeuwarden

Ervaring

Danone, Accell Group, ING, Interxion, Roche, Novartis, Toyota & ASML