over incontext

wie we zijn

InContext helpt toekomstgerichte organisaties

Bij InContext geloven we dat de zachte kant, zoals inspiratie, creativiteit en verbinding alleen maar impact heeft als ze direct gelinkt is aan ambitie, realiteit, slimme analyses en meetbare resultaten.

Cultuurverandering, resultaatverbetering, agile werken, leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie en strategische gedragsverandering zijn slechts enkele steekwoorden die onze huidige projecten omschrijven.

De aanpak van InContext noemt men onorthodox, gepassioneerd, gewetensvol, verrassend en gefocust op meetbare resultaten. Daarom vinden de grootste en meest ambitieuze organisaties hun weg naar InContext.

expertise

onze kennis


Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

Meer

Meer


Meer


Meer

innovatie

wat we doen

COMPANY SIMULATIONS

De beste manier om maximale impact te behalen is een bedrijfssimulatie te ontwerpen die exact aansluit bij uw situatie: direct herkenbaar, 100% relevant en dus een unieke, duurzame leerervaring.

MANAGEMENT GAMES

De meest directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergaren. Zij faciliteren een intense dialoog over kernthema’s als visie & strategie, kernwaarden, teamwork, cultuur, integriteit en diversiteit.

TEAM FLOW INDEX

Versnel de groei, afstemming en ontwikkeling van uw team met Team Flow Index. Feedback, dialoog en actie voor de beste team performance.

IXPLORA

De online applicatie Ixplora helpt u om uw talenten te ontdekken en vaardigheden te oefenen. Daag uzelf uit en stap in de wereld van Ixplora: een online applicatie die u een persoonlijke en op scenario's gebaseerde leerervaring biedt.

referenties

onze toegevoegde waarde