De Winnende Dialoog

Behaal betere resultaten

Als professional heeft u te maken met uiteenlopende mensen, zoals collega’s, medewerkers, klanten of patiënten in uiteenlopende situaties. Uw vermogen om elk individu onder alle omstandigheden op de juiste wijze te benaderen bepaalt hoe succesvol u bent. ‘De winnende dialoog’ biedt u het overzicht, het inzicht en de vaardigheden om de meest complexe en uitdagende gesprekken aan te gaan.

Het boek toont u een unieke methode om uw gesprekken en onderhandelingen zodanig te organiseren en aan te passen dat u uitkomt bij het voor alle partijen best mogelijke resultaat, rekening houdend met de omstandigheden, uw doelstellingen en het perspectief van uw gesprekspartner.

U leert om direct uw aanpak aan te passen aan het gedrag en de argumenten van uw gespreks- of onderhandelingspartner. Met ‘De winnende dialoog’ bouwt u aan een authentieke, integere en vriendelijke methode om uw doelen te bereiken, zonder te forceren, te manipuleren of trucs uit te halen.

“De training over ‘De winnende dialoog’ was een eyeopener. Ik ben me nu meer bewust van mijn eigen gedrag en ik ben beter in staat om uiteenlopende gesprekken effectiever te beëindigen.”

Deelnemer aan training over ‘De winnende dialoog’

Breed inzetbaar

‘De winnende dialoog’ beantwoordt vragen als:

  • Hoe kan ik mijn invloed vergroten zonder de andere persoon tekort te doen?
  • Hoe stel ik grenzen zonder de relatie met mijn gesprekpartner(s) in gevaar te brengen?
  • Hoe breng ik een gespannen relatie met een klant weer op het juiste spoor?
  • Wat kan ik doen om het vertrouwen te herstellen?
  • Hoe krijg ik het onderhandelingsproces weer op gang?
  • Waarom voer ik altijd strijd met bepaalde mensen?
  • Wat kan ik veranderen om mijn gesprekken met anderen succesvoller te maken?