Business Games

De kracht van ervaring 

Business games zijn de meest directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergaren. Zij faciliteren een intense dialoog over essentieel thema’s zoals hybride werken, learning culture, high performing teams, learning agility en courageous conversations.

Onze business games werken motiverend, geven energie en vormen een blijvende (team)ervaring. Door gebruik te maken van herkenbare situaties is een game altijd relevant; deelnemers kunnen hun ervaringen direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Tijdens een business game krijgen ze de kans zichzelf uit te dagen, te experimenteren met ander gedrag en de gevolgen daarvan  voor zichzelf, hun team en de organisatie te ervaren.

Business games kunnen we online, face-to-face en hybride aanbieden.

Wij verzorgen graag een demo van onze business games. Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie.

Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Quadrality

Met behulp van het Quadrality business game platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving. Voorbeeld: een bedrijfs kernwaarden business game.

LEES MEER

Ixplora

Een online serious gaming tool die je in kunt zetten om jouw medewerkers te leren wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn. Voorbeeld: een leiderschap business game.

LEES MEER

DEBS

DEBS is een online platform waarin medewerkers in een multidisciplinair aan de slag gaan met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen. 

LEES MEER

Daag ons uit!

Een business game – of wel serious gaming – biedt medewerkers nieuwe kennis, inzichten en bewustzijn. We vertellen je graag meer over een  passende business game voor jouw organisatie.

NAAR CONTACT 

Waar kan jij direct mee een de slag?

LinkXs

Samenwerking, persoonlijk leiderschap & communicatie!

LinkXs is een kant en klaar spel dat direct kan worden ingezet. Het draait in de team game om vaardigheden en houding, niet om kennis. Deze team business game kan ook tijdens een online team meeting worden gespeeld.

MEER INFORMATIE

Relevante Case Studies