Business Games

De kracht van ervaring 

“Onze medewerkers zijn ondernemender geworden, staan meer open voor andere ideeën, hebben beter
zicht op andere invloeden en mensen en tonen ook meer initiatief.”

Business Games
Het moet anders. Je wilt je team in beweging krijgen, scherper aan de wind varen of innovaties doorvoeren. Maar na een zwaar corona-jaar wil je óók de energie terug laten keren en de interne samenwerking verbeteren. Business games zijn een effectieve en directe manier om kennis, inzicht en bewustzijn te vergroten.

De simulatiegames van InContext faciliteren een intense, inspirerende en veilige dialoog over alle essentiële thema’s. Denk aan hybride werken, een lerende cultuur, wendbaarheid, leiderschap, motivatie, situationeel leiding geven, feedback en gesprekken die moed vragen.

Onvergetelijke ervaring. Samen.
Business Games zijn ideaal voor leren, veranderen en verbeteren. Deelnemers kunnen hun ervaringen direct vertalen naar de dagelijkse praktijk. Daardoor krijgen jouw medewerkers een uitgelezen kans zichzelf uit te dagen, te experimenteren met ander gedrag en de gevolgen daarvan voor zichzelf, het team en de organisatie te ervaren.

Voor alle vraagstukken
InContext ontwikkelt al 30 jaar Business Games voor alle soorten organisaties in binnen- en buitenland. Onze consultants kunnen als geen ander jouw vragen omzetten in relevante oplossingen. En met onze platformen DEBS, Ixplora en Quadrality blijven kosten en ontwikkeltijd voor jouw organisatie overzichtelijk.

Business Games zijn er in alle soorten en maten. Zowel online als face-to-face en hybride. Met een gerust hart kun je er op vertrouwen dat onze games motiveren, energie geven en bijdragen aan een blijvende (team)ervaring.

Wil jij weten wat een business game voor jouw organisatie kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag met mogelijkheden die passen bij jouw organisatie en ontwikkelvraag.

Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Quadrality Business Game

Quadrality

Met het Quadrality business game platform realiseer je in korte tijd een online, interactieve spel-omgeving. Verbindt abstracte concepten met concreet gedrag, versterkt de interne dialoog en legt een directe relatie met de dagelijkse praktijk.

LEES MEER

Ixplora

Ixplora

Deze online serious gaming tool kun je inzetten om jouw medewerkers te leren wat de korte en lange termijn effecten van gemaakte keuzes zijn. Je kunt Ixploara inzetten als trainingsinstrument, als spel of als onderdeel van een beoordelings- of selectietraject

LEES MEER

DEBS Business Games Platform

DEBS

Met dit online platform gaan jouw medewerkers aan de slag met gezamenlijke en individuele uitdagingen waar ze in de dagelijkse praktijk ook tegenaan lopen.
Zeer geschikt voor complexe situaties en multidisciplinaire teams.

LEES MEER

Logo InContext

Daag ons uit!

Heb jij een bijzonder of complex vraagstuk waar je graag eerst met een professional naar wilt kijken? Kunnen wij jou helpen jouw organisatie te versterken of zoek je buitengewoon advies?
Dat doen wij uiteraard graag, bel of mail ons en wij nemen snel contact met je op.

NAAR CONTACT 

Waarom InContext?

 

 

Wij ontwikkelen al 30 jaar uitdagende en inspirerende Business Games die een exacte weerspiegeling zijn van jouw organisatie en de visie, cultuur, strategie en processen die waarde moeten toevoegen. Dit maakt onze simulatiegames inspirerend, uitdagend en direct herkenbaar voor medewerkers.

|>  De beste oplossingen met resultaten die jij zelf niet voor mogelijk had gehouden
|>  Wij helpen jou de toekomst te creëren en wezenlijke veranderingen tot stand te brengen
|>  Interactieve, inspirerende en ongeëvenaarde leerervaringen. Altijd.

 

Waar kan jij direct mee een de slag?

LinkXs

Samenwerking, persoonlijk leiderschap & communicatie!

LinkXs is een kant en klaar spel dat direct kan worden ingezet. Het draait in de team game om vaardigheden en houding, niet om kennis. Deze team business game kan ook tijdens een online team meeting worden gespeeld.

MEER INFORMATIE

Relevante Case Studies