Bedrijfssimulaties

Een ongeëvenaarde leerervaring

“Als iedereen binnen de organisatie deze simulatie zou doen, dan hebben we geen andere veranderprogramma’s meer nodig. Alles wat er schuurt in de organisatie en dat anders moet, zit in onze simulatie!”

Maak het verschil
Je wilt je organisatie in beweging krijgen. Maar dan wel op een manier die innovatief, impactvol en inspirerend is. Het verschil maken en een blijvende herinnering achterlaten. Het mag ook een spannende en leuke ontdekkingstocht zijn, als er maar écht iets gebeurt. Wij zien al 30 jaar dat op maat gemaakte bedrijfssimulaties die de werkelijkheid perfect weergeven het verschil kunnen maken.

Wezenlijke verandering
Business simulaties van InContext bieden jouw medewerkers een uitdagende, verrassende en vooral waarheidsgetrouwe omgeving. Zodat zij in alle veiligheid kunnen leren, oefenen en experimenteren met hun eigen leiderschap en strategische keuzes. Om direct te ervaren welke impact besluiten en acties hebben en wat veranderingen in aanpak of gedrag teweeg kunnen brengen. Het resultaat: een ongeëvenaarde impactvolle leerervaring die medewerkers hun leven lang bij blijven.

Wil jij weten wat een bedrijfssimulatie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag met mogelijkheden die het verschil kunnen maken bij jouw organisatie.

Welke mogelijkheden bieden bedrijfssimulaties?

 

01. Veilig leren

In een bedrijfssimulatie kunnen jouw medewerkers in een veilige omgeving experimenteren met hun leiderschap, houding, keuzes en gedrag en direct ervaren direct welke impact dit heeft op de
strategie en de gewenste verandering. Onvergetelijk.

02. Diepgaand inzicht

Omdat bedrijfssimulaties een exacte weerspiegeling zijn van jouw organisatie zijn situaties herkenbaar en kan direct geoefend worden met nieuw gedrag. Dit houdt medewerkers een spiegel voor en biedt inzicht in opvattingen, werkwijzen en mindset. Impactvol.

03. Direct ervaren

Deelnemers aan jouw bedrijfssimulatie rvaren direct effecten van beslissingen. Zij krijgen inzicht in hoe zij bij kunnen dragen aan het succes. Daardoor kun jij verbeteringen en vernieuwingen direct in de dagelijkse praktijk inbedden. Succesvol.

04. Online, face-to-face en hybride

InContext ontwikkelt alle bedrijfssimulaties op maat voor jouw organisatie. Inzetbaar voor ieder doel, op elk gewenst moment, voor multidisciplinaire teams en voor internationale organisaties. Grensverleggend.

Waarom InContext?

Wij ontwikkelen al 30 jaar high-end bedrijfssimulaties die een exacte weerspiegeling zijn van jouw organisatie en de visie, cultuur, strategie en processen die waarde moeten toevoegen. Dit maakt de simulatieomgeving inspirerend, uitdagend en direct herkenbaar voor medewerkers.

|>  De beste oplossingen met resultaten die jij zelf niet voor mogelijk had gehouden
|>  Wij helpen jou de toekomst te creëren en wezenlijke veranderingen tot stand te brengen
|>  Interactieve, inspirerende en ongeëvenaarde leerervaringen. Altijd.

Relevante Case Studies