ASML werkt aan haar toekomst met behulp van een bedrijfssimulatie

23 januari 2020

Welke impact kan een organisatie bereiken met een bedrijfssimulatie?
Deze vraag zal door Heleen Cocu-Wassink worden beantwoord in de kennissessie: ASML werkt aan haar toekomst met behulp van een bedrijfssimulatie. Tijdens deze sessie leert u welke kansen en uitdagingen er zijn bij het inzetten van bedrijfssimulaties voor uw organisatie.

ASML
De afgelopen jaren is ASML uiterst succesvol geweest. De organisatie kende een snelle groei en technologische doorbraken. Dit heeft een enorme impact gehad op de medewerkers en de ASML-organisatie als geheel en heeft geleid tot verschillende uitdagingen, onder andere op het vlak van onboarding, kennisdeling, end-to-end bewustzijn en cultuur.

 

Heleen Cocu-Wassink
Als Global Head of People & Organization Development van ASML nam Heleen Cocu-Wassink het initiatief om samen met InContext een bedrijfssimulatie te ontwikkelen.

 

De bedrijfssimulatie SLAM
SLAM is een op rollen gebaseerd, interactief model van de echte ASML-organisatie waarin medewerkers zich bewust worden van hun rol in het grotere geheel. Ze krijgen de mogelijkheid zich (verder) te ontwikkelen op klantgerichtheid, zakelijk inzicht en kwaliteitsdenken. SLAM wordt binnen ASML intensief gebruikt voor verschillende trajecten.

 

Uitkomsten en inzichten voor uw organisatie
U krijgt naast het verhaal van Heleen ook de kans om het plezier, de dynamiek en de toegevoegde waarde van de bedrijfssimulatie SLAM te ervaren in een live demo. De sessie wordt afgesloten met een dialoog gericht op de inzichten voor uw organisatie.

 

Doelgroep
Leiders in verandermanagement, organisatieontwikkeling en HR.

Programma

  • 15.30 – 16.00 uur Welkom
  • 16.00 – 17.00 uur Inleiding en ASML case
  • 17.15 – 18.45 uur Ervaar de live demo van de bedrijfssimulatie SLAM (incl. hapjes)
  • 18.45 – 19.15 uur Dialoog, verkenning en vragen

Wanneer en waar

  • Donderdag 23 januari, 16.00 – 19.15 uur
  • Emmalaan 13, Baarn

Deelnemen?

Bent u geïnteresseerd? Meld u aan door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar eheidekamp@incontext.nl.