Vacature commercial director / groeiversneller

Wij zoeken een sterke commercial director die de eindverantwoordelijkheid draagt voor de realisatie van een meer dan substantiële omzetgroei en daarnaast niet bang is zelf het voortouw te nemen.

InContext Consultancy Group is een innovatief consultancybureau dat wereldwijd projecten uitvoert. Onze missie is om mensen die een positieve doorbraak in hun eigen organisatie willen realiseren met alle middelen bij te staan. 

Strategische gedragsverandering, blended learning, agile, leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie en cultuurverandering zijn slechts enkele steekwoorden die onze projecten omschrijven. 

Onze consultants zijn uitstekend in staat opdrachten naar volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren, verwachtingen te overtreffen en nieuwe opdrachten te verwerven. InContext is daardoor een krachtig autonoom groeiende organisatie. InContext is ook een ambitieus bureau en wij willen met nieuwe strategische initiatieven onze groei een nieuwe impuls geven. Om die groei te realiseren, gaan wij ons directieteam versterken met een

COMMERCIAL DIRECTOR

De 5 kerntaken van deze Commercial Director worden:

 • Strategische commerciële impuls inbrengen in het directieteam.
 • De stuwende factor zijn in de ontwikkeling en verkoop van onze nieuwe tools zowel in bestaande als nieuwe kanalen.
 • Zelfstandig op hoog niveau complexe opdrachten acquireren.
 • Coach en begeleider zijn van onze consultants en hen helpen hun acquisitieresultaten verder te laten groeien.
 • Het ontwikkelen van een kick-ass omnichannel sales team.

Wij zoeken een sterke commercial director die de eindverantwoordelijkheid draagt voor de realisatie van een meer dan substantiële omzetgroei en daarnaast niet bang is zelf het voortouw te nemen. Die werkelijk geïnteresseerd is in de vraag van de klant en in staat is om de vraag diepgaand te analyseren en de business van de klant te begrijpen. Die samen met onze consultants tot impactvolle oplossingen komt. Die volledig tot zijn recht komt in onze inspirerende informele en uitdagende werkomgeving en comfortabel is met onze kernwaarden ‘fair deal’ en ‘fuck mediocrity’.

De juiste persoon heeft een aantoonbaar track record in het acquireren in de zakelijke dienstverlening. Hij of zij heeft een eigen netwerk en is een bewezen sparringpartner voor directieteams en management. De juiste persoon is in staat om commerciële plannen te ontwikkelen en samen met een team succesvol ten uitvoer te brengen. Hij of zij is ambitieus, communicatief, conceptueel krachtig en sterk commercieel gedreven.

 

Functie-eisen

 • Circa 10 jaar succesvolle acquisitie ervaring in zakelijke dienstverlening.
 • Het presenteren van voorstellen zowel in één op één situaties als voor directieteams is een uitgesproken kwaliteit.
 • Aantoonbare ervaring in het sturen van medewerkers in het behalen van commercieel succes.
 • Een academische opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, (toegepaste) onderwijskunde, economie of psychologie.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Sterk analytisch, creatief en kan denken in concepten en oplossingen.
 • Zeer goede communicatieve, commerciële en onderhandelingsvaardigheden, alsmede het zelfvertrouwen en het lef om deze in te zetten.
 • Heeft een natuurlijke interesse in mensen en is overtuigend, enthousiasmerend en inspirerend.
 • Qua persoonlijkheid: ondernemend, een denker en doener, dynamisch, open, overtuigend, initiatiefrijk, sturend, sterke drive voor resultaat en kwaliteit.

Bedrijfsprofiel

InContext Consultancy Group is een ambitieus organisatieadviesbureau op het gebied van organisatie-ontwikkeling en strategische gedragsverandering. Met veel deskundigheid, creativiteit en daadkracht begeleidt het team van enthousiaste professionals organisaties, teams en individuen bij veranderingsprocessen en stellen hen in staat om succesvoller te opereren. De aanpak van InContext is onorthodox en gepassioneerd, maar altijd zorgvuldig en gericht op het bereiken van meetbaar resultaat.

InContext biedt een inspirerende werkomgeving met ruime ontplooiingsmogelijkheden. Op termijn is toetreding als partner een mogelijkheid. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de zwaarte van de functie.

Is je interesse gewekt en/of heb je aanvullende vragen over InContext of de functie? Neem dan contact op met Gert Jan Laurman, via work@incontext.nl of via telefoonnummer 035 628 68 48.